Vandrarhemmet

 

Bo i vårt gamla Sädesmagasin

Vårt fina gamla sädesmagasin är ombyggt till ett mysigt vandrarhem. Det ligger nära sjön och ån, precis bredvid den nyrenoverade kvarnen som har Kronoberg Läns största vattenhjul. Från verandan har du fantastisk utsikt mot sjön och parken och de fina gamla jätteekarna.
Vandrarhemmet har sju rum, var och ett för 2–3 personer.  Rummen har våningssäng, där man drar ut den undre sängen till en dubbelbädd. Alla rummen har egen toalett och ett av rummen har egen dusch. Det är rök- och djurfritt.

Ett av våra rum är handikappanpassat och har egen utgång, både direkt ut till gården men också till de gemensamma utrymmena. De gemensamma utrymmena är rymliga och trevliga.

Du har tillgång till:

  • Kök fullutrustat med spis, mikro, kyl & frys samt husgeråd till er alla.
  • Matsal och samlingsrum.
  • Två duschrum, samt tillgång till ett tredje duschrum i tillbyggnaden, toalett finns på varje rum.
  • Tvättmaskin mot en kostnad/tvätt
  • Stor veranda med utsikt mot sjön och ån och gårdsplanen runt sädesmagasinet, samt vår park ner mot sjön som har flera uteplatser, lekplatser och eldstäder. Grill finns vid huset.

Sjön vid vår gård är långgrund och lämplig för barn att plaska och bada i. Och vill du uppleva mer så har vi kanoter, kajaker och båt som du kan hyra för en rimlig kostnad.

 

Uthyrning

Hyr hela sädesmagasinet!

Varför inte ta med dig hela familjen, vännerna eller kollegor till Småland.

Du hyr hela vårt sädesmagasin med 21 bäddar och ni har gott om plats att umgås i våra gemensamhetsutrymmen.

Under högsäsong hyr vi främst ut till hela sällskap som hyr hela sädesmagasinet men under lugnare perioder går det bra att hyra enstaka rum. Lågsäsong är boendet även bra som företagsboende, kanske behöver du husera din personal under en begränsad tid? Kontakta oss för pris.
Vår verksamhet är registrerad hos polisen vilket innebär att vi uppfyller de brandskyddskrav som ställs på hotellverksamhet.

 

Incheckning: kl 15.00
Utcheckning: kl 11.00

Bytesdagar lördagar högsäsong.

 

Priser säsong 2020, hela vandrarhemmet, upp till 21 personer.

Lågsäsong 3.500 SEK per natt

Högsäsong 4 000 SEK per natt

Slutstädning 2000 SEK

Sängkläder och handdukar 130 SEK per person

Alla storhelger betraktas som högsäsong.